Al carrer Sagnier número 29 de Barcelona, ben a prop de la sortida de metro "Maragall" de les línies 4 i 5, i de la parada de varis bussos, hi trobareu l'acollidor restaurant CAN JOAN, de cuina cassolana, tapes, i més.
Amb un menú diari de poc més de 10€, el menjar que s'ofereix, ben variat i gustós, es converteix en una delícia al paladar i a la bona digestió.
I és que les mans de la Judith, amb gran experiència en el món de l'hostaleria, cuinen suculentes viandes dignes dels millors restaurants de Barcelona.
Bons postres fets també per aquest savoir faire de la cuinera i un tracte ben amable per part dels propietaris del negoci, tot ben acompanyats per música de fons d'alta qualitat, que no destorba en cap moment als comensals.
Jo no sóc un periodista ni gran expert culinari, i ja n'he fet esment a les xarxes socials, d'aquest lloc que fa poc temps que ha obert amb l'empenta i la il·lusió de la Judith i del Joan, perquè les dues vegades que hi he pogut estar he sortit molt més que content i sense cap acidesa ni mal de panxa de cap mena.
Us el recomano cent per cent, no ho dubteu.
Si voleu reservar taula podeu trucar al 693 35 32 57 o bé al 611 18 40 01
Al FACEBOOK
https://www.facebook.com/canjoan.l.lacuinadelajudith/about?lst=100001096971699%3A100036743263973%3A1559246080