18 de febr. 2019

JOAN BLAU - Presentació "LA CLAU" - Sala Barts Club 15/02/19


Fotos, vintiset.net - Gabriel Maria Pérez


 


Barcelona, febrer 2019

 

Divendres passat vaig assistir al concert de presentació de “La clau”, darrer treball d’en Joan Blau. Preciós treball.

 

Positives vibracions abans de l'inici del concert, en quant a un públic assistent que ja donava una sensació de calma i bon rotllo, que és en si el que aquest personatge tan agradable, en Joan Blau, irradia al seu voltant.



 

El concert va ser deliciós, el va obrir el Joan amb una cançó interpretada sol amb l'acústica, com el clàssic cantautor i com comencen varis concerts dels grans cantautors clàssics, de manera acústica.

 

Després d'aquest primer tema es va afegir la banda a la que, segons ell, ja havia pagat, provocant el primer somriure del respectable, “... i la sala també”, va afegir, amb un toc d'ironia.



 

Bona banda amb el baixista Jose Robisco, el baterista Paquito Escudero i un gran Luis Robisco a les guitarres, van acompanyar de manera professional i amb brillantor al cantautor balaguerenc amb força energia i fent gala de molt bones maneres.

 

I també als cors, genialment acompanyat per l'acttriu Clara Galí, que va donar un toc alegre amb glopades elèctriques a cada tema interpretat.
 
 
 

 

Un concert intens i dinàmic que en Joan Blau va saber distribuir i enllaçar passejant per la seva breu discografia, amb les peces més noves, mesclant diferents ritmes i sabors deliciosos.

 

Poc a poc van arribar la participació de col·laboradors varis, Mia Fuentes, Alba Luz, Esteban Faro (entre ells jo mateix), que van donar dinamisme al concert i també color en alguns casos, ampliant les sensacions vibrants i l'ambient distés que s'ensumava arreu de la sala.



 

El concert va anar des d'un seriós però obert espectacle a un final reivindicatiu amb aires de festa gran.


Sense dubtes, no podem deixar de banda aquest músic que no fa gaire temps està dintre el moviment musical, però que porta dins la seva sang la força del sentiment i de la música que interpreta i viu.
 
 

 

Recomanables els seus treballs i no us perdeu els esdeveniments de l'associació “Rodautors” fundada per ell amb altres amics, de ben segur que acabaran destacant com uns dels més importants dins del panorama musical i artístic del nostre panorama futur cultural.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada