26 de set. 2016

AGRAÏMENT I RECONEIXEMENT - AGRADECIMIENTO Y RECONOCIMIENTO




Barcelona, 26 de setembre del 2016
 

El passat tempestuós divendres 23 de setembre vam portar la nostra menuda amb autisme a Llars Mundet per passar un respir de cap de setmana. 

Al matí següent, durant l'esmorzar, rebem una trucada del centre per dir-nos que la nena tenia febre de 39 i pico graus i diarrees i tot seguit ens disposem a anar a recollir-la. 

Com la va visitar el metge del propi centre i li van donar medicació, la febre li va baixar, però al vespre, tot veient que tornava a tenir febre, acompanyada per tremolors, espasmes i noves deposicions, vam decidir dur-la a urgències de Vall Hebron. 

Volem agrair el tracte exquisit rebut per l'equip de guàrdia del nivel IV-V d'aquella nit, encapçalat pels metges... i incloent-hi els Ats i Auxiliars. 

Destacar com li van realitzar totes les proves necessàries fins descartar cap patologia greu abans de donar-nos l'alta cap a quarts de cinc de la matinada. 

Es poden criticar retallades i mals serveis degut a tercers i no tercers, però també s'han de destacar la bona sensibilització i professionalitat del gran equip de guàrdia durant aquella llarga nit i segurament els del molts altres professionals en altres ocasions. 
 

Gabriel Maria Pérez
 

******************************************************************

 
Barcelona, ​​26 de septiembre de 2016

El pasado tormentoso viernes 23 de septiembre llevamos nuestra pequeña con autismo en Llars Mundet para pasar un Respir de fin de semana.

A la mañana siguiente, durante el desayuno, recibimos una llamada del centro para decirnos que la niña tenía fiebre de 39 y pico grados y diarreas y a continuación nos disposimos a ir a recogerla.

Como la visitó el médico del propio centro y le dieron medicación, la fiebre le bajó, pero por la tardee, viendo que volvía a tener fiebre, acompañada por temblores, espasmos y nuevas deposiciones, decidimos llevarla a urgencias del Hospital de Vall Hebron.

Queremos agradecer el trato exquisito recibido por el equipo de guardia del nivel IV-V de aquella noche, encabezado por los médicos e incluyendo los Ats y Auxiliares.

Destacar cómo le realizaron todas las pruebas necesarias hasta descartar ninguna patología grave, antes de darnos el alta hacia las cuatro y media de la madrugada.

Se pueden criticar recortes y malos servicios debido a terceros y no terceros, pero también hay que destacar la buena sensibilización y profesionalidad del gran equipo de guardia durante aquella larga noche y seguramente los de muchos otros profesionales en otras ocasiones. 


Gabriel María Pérez

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada