Frank Zappa

FRANK ZAPPA

"Tants llibres, tan poc temps"

******************************
"Tantos libros, tan poco tiempo"

******************************
"So many books, so little time"

2 d’ag. 2017

AGOST - AGOSTOBarcelona, agost 2017
 
Sí senyors, ja ha començat l'agost, el mes de les vacances i la relaxació de la major part de conciutadans i companys de feina. El mes dels viatges desitjats, de les despeses extres invertides en pizzes, pepitos de llom, birres i cubates, entre altres coses més. El mes en que pots trobar aparcament a la ciutat de Barcelona (que és on visc jo), malgrat que no serà gratuït per tothom, ja que l'Ajuntament mana.
 
Aquest és el mes on deixarem en stand-by el ... referèndum i el ... independentisme, mai del tot ja ho sé, senzillament baixarem la intensitat de les nostres guerres o millor dit, discussions entre els diferents bàndols, si bé tinc clar que no serà mai una treva total.
 
I serà el mes on també baixarà, malauradament, l'esperit solidari tan característic d'aquesta societat amb la que convivim ( ... )
 
I jo sóc dels primers en tenir ganes de fugir d'una temporada dura, feixuga i esgotadora, però, de veritat, plaent a la vegada.
 
Quan jo torni, i encara em falta bastant per marxar, les banderes tornaran a estar en alt, les atxes aniran endavant i tornaran a aparèixer onejant de per tot, les guerres polítiques, les desacreditacions, les males herbes perpètues, la mala llet, l'estrés “i quatre”, les botzines dels cotxes enmig d'embussos per obres sense acabar o mal acabades, crits, suors i falses salutacions entre veïns i enemics.
 
Quan jo torni, de nou el ... referèndum estarà en boca de tothom, ja sabrem si el ... Neymar estarà a gust allà on sigui i si el Barça haurà començat bé la Lliga, o si les estadístiques donaran el ... independentisme guanyador l'1 d'octubre, o si el ... Rosell haurà pogut per fi sortir de la presó.
 
Tota la política encesa de nou i a punt de començar les escoles, mentre jo m'aniré bevent les últimes glopades del meu estiueig, que espero sigui ben plàcid.
 
Quan torni, us puc assegurar que el meu principal objectiu tornarà a ser el d'intentar tornar a agafar, valgui la redundància, les regnes de la solidaritat envers, en el meu cas, la sensibilització amb la cultura per l’autisme, i escriuré poemes o relats, i potser una novel·la, i....
 
De ben segur que, tanmateix, malgrat torni ben relaxat, acabaré engolit per la voràgine del poder de la massa neguitosa i estressada mil per cent.
 
No en va ... diuen que tots som iguals, no?
 
***********************************
 
Barcelona, agosto 2017

Sí señores, ya ha comenzado agosto, el mes de las vacaciones y la relajación de la mayor parte de conciudadanos y compañeros de trabajo. El mes de los viajes deseados, de los gastos extras invertidos en pizzas, pepitos de lomo, birras y cubatas, entre otras cosas más. El mes en que puedes encontrar aparcamiento en la ciudad de Barcelona (que es donde vivo yo), aunque no será gratuito para todo el mundo, ya que el Ayuntamiento manda.

Este es el mes donde dejaremos en stand-by el... referéndum y el... independentismo, nunca del todo ya lo sé, sencillamente bajaremos la intensidad de nuestras guerras o mejor dicho, discusiones entre los diferentes bandos, si bien tengo claro que no será nunca una tregua total.

Y será el mes donde también bajará, desgraciadamente, el espíritu solidario tan característico de esta sociedad con la que convivimos.
( ... )

Y yo soy de los primeros en tener ganas de huir de una temporada dura, pesada y agotadora, pero, de verdad, placentera a la vez.

Cuando yo vuelva, y aún me falta bastante para marchar, las banderas volverán a estar en alto, las antorchas irán adelante y volverán a aparecer ondeando por doquier, las guerras políticas, las desacreditación, las malas hierbas perpetuas, la mala leche, el estrés "y cuatro", las bocinas de los coches en medio de atascos por obras sin terminar o mal acabadas, gritos, sudores y falsos saludos entre vecinos y enemigos.

Cuando vuelva, os puedo asegurar que mi principal objetivo volverá a ser el de intentar volver a coger, valga la redundancia, las riendas de la solidaridad para, en mi caso, la sensibilización con la cultura por el autismo, y escribiré poemas o relatos, y quizás una novela, y...

Toda la política encendida de nuevo y a punto de comenzar las escuelas, mientras yo me iré bebiendo las últimas bocanadas de mi veraneo, que espero sea bien plácido.

Cuando vuelva, os puedo asegurar que mi principal objetivo volverá a ser el de volver a coger, valga la redundancia, las riendas de la solidaridad para, en mi caso, la sensibilización por el autismo con la cultura, y escribiré poemas o relatos, y tal vez una novela, y...

Seguro que, sin embargo, a pesar de que regresaré bien relajado, acabaré engullido por la vorágine del poder de la masa nerviosa y estresada mil por ciento.

No en vano... dicen que todos somos iguales, ¿no?
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada