Frank Zappa

FRANK ZAPPA

"Tants llibres, tan poc temps"

******************************
"Tantos libros, tan poco tiempo"

******************************
"So many books, so little time"

13 de jul. 2014

UN ANY DE PROJECTE - UN AÑO DEL PROJECTE

Amics.

Ha passat un any ja des de que ens vam reunir per primera vegada els amics i curadors del Projecte Àgatha i personalment, crec que hem anat més lluny del que en un principi esperàvem, i això és un fet més que important.

Durant aquest camí hi ha hagut molta feina, més feina, i encara diria més(com dirien els Dupondt d’en Tintin), molta més feina, i una complicitat encoratjadora per part d’aquests grans amics que formem part d’aquest projecte.

Estic content, perquè n’he après molt amb totes les presentacions, recitals, etc., que hem fet per arreu i he conegut grans escriptors, il·lustradors, músics, sobretot AMICS, etc., i crec que gràcies a això, sí hem aconseguit l’objectiu principal: conscienciar sobre el que representa el trastorn de l’autisme.

De moment tenim el poemari, tenim la gent que ens segueix; molta gent que s’ha vinculat al projecte i ha empatitzat amb ell i emocionat i col·laborat i més i més!

O sia que, gràcies a tots pel vostre suport, de ben segur que servirà per encoratjar-nos a seguir treballant en el Projecte després d’un merescut descans estiuenc.


Gabriel Maria Pérez
Amigos,

Ha pasado un año ya desde que nos reunimos por primera vez los amigos y cuidadores del Proyecto Àgatha y personalmente, creo que hemos ido más lejos de lo que en un principio esperábamos, y esto es un hito más que importante.

Durante este camino ha habido mucho trabajo, más trabajo, y aún diría más (como dirían los Dupondt de Tintín), mucho más trabajo, y una complicidad alentadora por parte de estos grandes amigos que formamos parte de este proyecto.

Estoy contento, porque he aprendido mucho con todas las presentaciones, recitales, etc., que hemos hecho en muchos sitios y he conocido grandes escritores, ilustradores, músicos, sobre todo AMIGOS, etc., Y creo que gracias a ello, sí hemos conseguido el objetivo principal: concienciar sobre lo que representa el trastorno del autismo.

De momento tenemos el poemario, tenemos la gente que nos sigue; mucha gente que se ha vinculado al proyecto y ha empatizado con él y emocionado y colaborado y más y más!

O sea que, gracias a todos por vuestro apoyo, seguro que servirá para alentarnos a seguir trabajando en el Proyecto después de un merecido descanso veraniego.


Gabriel Maria Pérez


4 comentaris:

 1. enhorabona Gabriel, un plaer haver participat en aquest projecte que més que projecte és ja una realitat

  ResponElimina
  Respostes
  1. Saps, estimada Xelo?
   Ha sigut una ruta meravellosa on m'he trobat alguns topalls però molta gent i amistats exquisides, i una d'aquestes amistats ets sortosament tu.
   Una besada amb el meu afecte.

   Elimina
 2. Respostes
  1. Un abrazo enorme para ti, querido amigo.
   Y una ilusión enorme de verte por aquí.

   Elimina